Jatkamme edelleen ulkoilua sään salliessa. Lapselle on hyvä pakata istuin alusta reppuun ja mahdollisesti myös syömäsormikkaat. Syömme retkillä ollessa matkalla jos vaan ilmat sen sallii. 

Aloitamme myös käymään päiväkodin jumppasalissa. Meille on varattu vuoro keskiviikkosin klo 12-13. Sali päivinä haku sisältä, näinäkin päivinä onnistuu lapsen sattaminen autolle jos on tarvetta. Saliin voi ottaa jumppatossut mukaan tai siellä voi juosta myös paljain varpain. 

ma 2.10 Retki lähiympäristöön, Kerho loppuu klo 11.30, (Eijalla ja Virpillä koulutus päiväkodilla) 

ke 4.10 Lehmäsaari, tuonti suoraan Lehmäsaareen haku päiväkodilta

pe 6.10 Tarmola päivä, veo Teea Jääskeläinen vierailee ryhmässä. tuonti ja haku suoraan Tarmolasta

ma 9.10 Retki lähiympäristöön  Ruotsinkylän leikkikenttä, tuonti suoraan Ruotsinkylään, haku päiväkodilta! Olemme yhdessä Naperoiden kanssa aamupäivän. Syömme leikkikentällä joten laita syömäsormikkaat ja istuinalusta reppuun mukaan. Istuinalustan voi tehdä vaikka sanomalehdestä ja muovipussista, ei tarvitse lähteä ostamaan. 

ke 11.10 Ulkoilua päiväkodin pihalla sekä Vihreän lipun Ympäristöraati, jokaisesta päiväkotiryhmästä osallistuu 2 lasta ja yksi aikuinen raatiin, myös meiltä avoimesta. SALI -päivä 

pe 13.10 Tarmola päivä, tuonti ja haku suoraan Tarmolasta

ma 16.10 Lasten toiveretki. Äänestämme jälleen 2-3 vaihtoehdosta mihin tänä päivänä retkeilemme

ke 18.10 Kirjasto ja SALI päivä, tuonti suoraan kirjastolle

pe 20.10 Tarmola päivä, Oman lelun päivä, saa tuoda oman ulkolelun. 

ma 30.10 Retki lähiympäristöön. Katsomuskasvatus tuokio Marian kirkon pihapiirissä, aiheena: ystävyys ja kaveritaidot ( Ei uskonnollista toimintaa ) 

VIIKKO 43 23-29.10 on SYYSLOMA, EI kerhoa