Haminan%20Avoin%20varhaiskasvatus%20HAKU

Haminan Avoin varhaiskasvatus

HAKUAIKA 4.-24.5.2020

Haminan Avoimenvarhaiskasvatuksen painopisteet ovat luonto ja liikunta, joiden ympärille toimintaa suunnitellaan Haminan varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti.

Toimintakaudelle 2020-2021 on suunnitelmissa seuraavat ryhmät, joiden käynnistäminen riippuu hakijoiden määrästä sekä lasten iästä. Hakuajan päätyttyä selviää mitkä ryhmät käynnistyvät.

 

Naperot, 1,5-3-vuotiaat

2 tuntia x 2/viikko

Voit toivoa lapsellesi paikkaa ma/ke tai ti/to ryhmään. Kokoontuu klo 9-11

 

Nappulat, 3-4-vuotiaat

3 tuntia x 2/viikko, kokoontuu ma&ke klo 12-15

 

Vilperit, 4-5-vuotiaat

4 tuntia x 3/viikko, kokoontuu ma-ke klo 9-13

 

Luontoseikkailu-ryhmä, 3-5-vuotiaat

2 tuntia x 2/viikko, kokoontuu ti klo 14-16 ja to klo 9-11

Ulkona toimiva ryhmä, pääsääntöisesti Tarmola/Lehmäsaari yms. luontokohteet.

 

Voit hakea yhteen maksulliseen Linnoituksen Avoimen lapsiryhmään lapsellesi paikan. Lapsen myönnetty ryhmäpaikka vahvistetaan perheille tekstiviestillä ja sähköinen päätös toimitetaan kesäkuun aikana. Samalla perheille lähetetään lisätietoa ryhmästä ja syyskaudesta jne.

 

 

Seuraavat ryhmät ovat maksuttomia ja kokoontuvat 1 krt/ vko. Ryhmiin ilmoittaudutaan samalla sähköisellä kaavakkeella ja Lisätiedot kohdassa voit esittää toiveen seuraaviin maksuttomiin ryhmiin.

Jos haet paikkaa vain maksuttomaan ryhmään, tällöin ilmoittaudutaan esittämällä paikkatoive sähköpostitse: [email protected]

Ryhmän alkamiseen tarvitaan vähintään 5 perhettä ja paikan saaminen vahvistetaan perheille erikseen.

 

Myttyset- vauvaryhmä

Perheiden Luontoseikkailu

Satu-jumppa 3-5 v

Perhejumppa ( lapsi ja vanhempi yhdessä osallistuvat)

Vauva&vanhempi-jumppa

Luontoseikkailu lapsille 3-5 v

 

Lisätiedot kohtaan on tärkeätä kirjata tarkoin mihin ryhmään lapsellesi haet paikkaa.

Esimerkki Lisätiedot kohtaan kirjaamisesta: Haen Tiinalle paikkaa maksulliseen Nappulat-ryhmään ja maksuttomaan Luontoseikkailu lapsille 3-5.v –ryhmään

 

Tulevan kauden toimintamaksut valiokunta vahvistaa kesällä ja niistä tiedotetaan perheitä Haminan kaupungin nettisivulla sekä Avoimen varhaiskasvatuksen blogissa.

 

Syyskauden alkamisajankohdasta tiedotetaan perheitä erikseen, tällä hetkellä olevasta poikkeustilasta johtuen. Hakulomake löytyy Haminan kaupungin nettisivulta; varhaiskasvatus & koulutus -> varhaiskasvatukseen hakeminen ja palveluohjaus -> sähköinen hakemus uusille perheille -> hakemus avoimeen varhaiskasvatustoimintaan. Tunnistautuminen pankkitunnuksilla, toimii parhaiten tietokoneella ja chrome selaimella.

 

Lisätietoja saatte Linnoituksen avoimesta varhaiskasvatuksesta p. 040 350 8159 tai varhaiskasvatuksen esimieheltä Sanna Silvo p. 040 199 1563

Avoin varhaiskasvatus on kesälomalla ajalla 22.6-2.8.2020

 

Yhteistyöterveisin Linnoituksen Avoin varhaiskasvatus