Aloitamme päivät aina Keskuskoulun pihalta jos ei muuta mainita ja haku päiväkodilta.

Toimimme ulkona, kelistä riippuen tulemme myös sisälle leikkimään. Syömme eväät aina sisällä. 

to 1.12 PALLOILUHALLI, Karjakatu 26, Tuonti suoraan palloiluhallille, vuoro 9-10, haku päiväkodilta. Mukaan puhtaat kengät, voi olla lenkkarit mutta ei voi olla samoilla ulkokengillä. Vaatetuksena kevyempi ulkoiluasu (välikausi haalari), hallissa ei ole varsinaista lämmitystä. Laittakaa toppapuku kassiin ja sisäkengät jotka vaihdetaan hallilla. Lähdettäessä hallilta vaihdamme toppapuvun ja ulkokengät. Aikuiset kantavat lasten vaatteet päiväkodille. 

ti 6.12 Itsenäisyyspäivä, Vapaa päivä

to 8.12 Ohjattu tannsitunti, Haminan liikuntahalli. Tuonti suoraan Liikuntahallille, Kaarlonkadun puolelle, odotamme liikuntahallin kulmalla. Tanssi tunti klo 9-10. Ruokailu päiväkodilla ja ulkoilua lopuksi. Haku päiväkodilta. 

ti 13.12 Tarmola 

to 15.12 Suuri jouluseikkailu Bastionissa klo 9.45. Tuonti Keskuskoulun pihalle ja haku päiväkodin pihalta. 

Tervetuloa Suureen Jouluseikkailuun!

Löytyykö Joulupukin taikapölypussi ja tuleeko Joulu sittenkin myös tänä vuonna? Korvatunturilla on visainen arvoitus ratkaistavana, jossa tarvitaan juuri sinun apuasi.
Seikkailun aikana tapaat Joulupukin, Piilometsän väkeä ja Tonttuja. 

ti 20.12 Retki lähiympäristöön, Kaupunkikävely

HUOM!!

ti 20.12 Vapaamuotoinen joulujuhla päiväkodin pihalla. klo 17-18, jokainen voi osallistua omaan tahtiin, pihalla on tontturata ja muuta yhteistä tekemistä perheelle. 

Mukavaa lomaa kaikille :) 

Jatketaan tammikuussa viikolla 2 (10.1.) Ohjelma blogiin tulee to 5.1.