Helmikuussa hiihdetään ja luistellaan. Reppuihin on hyvä pakata lapsille varahanskat. Talviloma on viikolla 9 (1-7-3), silloin lomailemme kaikki.

Päivät alkavat keskuskoulun pihalta jollei toisin maihina ja loppuvat päiväkodin pihalle.

Hiihdossa ja luistelussa sää varaus. Ei voi ennustaa millasia kelejä tulee. Tiedotetaan muutoksista heti kun tiedetään millaisia kelejä luvataan.

ma 1.2. SALIpäivä. Päiväkodin sali on varattu meille aamupäivällä. Päivä alkaa päiväkodin pihalta, josta lähdemme saliin jumppaamaan heti kun kaikki lapset ovat saapuneet. Eväshetken jälkeen tulemme ulos leikkimään.

ti 2.2 HIIHTOA, sään salliessa hiihdämme. Sukset ja sauvat on hyvä olla pidikkeillä kiinni, jotta lapsi saa itse ne kannettua pienen matkan ladulle.

ke 3.2. HIIHTOA

ma 8.2 HIIHTOA HUOM! Hiihto peruttu, kovan pakkasen takia. Päivä alkaa keskuskoulun pihalla. Tuleemme käymään myös sisällä päivän aikana (n.10 menemme sisälle), riippuen vähän säästä ja kuinka pureva pakkanen on aamusta.

ti 9.2 HIIHTOA Huom! Hiihto peruttu pakkasen takia. Talvisia puuhia ulkona ja tulemme sisälle hetkeksi. 

ke 10.2 HIIHTOA HUOM! Hiihto peruttu, pakkasen takia! Talvisia puuhia ulkona ja tulemme myös hetkeksi sisälle. 

ma 15.2 HIIHTOA  tai luistelua, ilmoitetaan myöhemmin kumpaa Hiihdämme sään salliessa. Ota sukset ja monot mukaan. 

ti 16.2 Mäenlaskua, laskiaistiistain kunniaksi

ke 17.2 HIIHTOA  tai luistelua, ilmoitetaan myöhemmin kumpaa Hiihdämme sään salliessa. Sukset ja monot mukaan. 

ma 22.2 LUISTELUA,  Hiihtoa tai , ilmoitetaan lähempänä kumpaa, Kokoonnutaan Keskuskoulun pihalla ja lähdemme siitä Suomenlipunaukiolle luistelemaan. 

ti 23.2 LUISTELUA Hiihtoa tai luistelua, ilmoitetaan lähempänä kumpaa  Kokoonnutaan Keskuskoulun pihalla ja siitä lähdemme luistelemaan. 

ke 24.2 Satuholviseikkailu Bastioniossa. Tavataan Keskuskoulun pihalla, kävelemme siitä Bastioniin. Seikkailu tapahtuu Holvistossa sisällä.