Jatkamme kerhoilua ulkona kelien sallisessa, syömme pääsääntöisesti sisällä. Tuonti Keskuskoulun pihalle jollei toisin mainita. 

pe. 2.12 Tarmola, Oman lelun päivä, ulkolelu

ma 5.12 Retki lähiympäristöön, Kaupunki kävely. Tulemme sisälle syömään ja askartelemaan. 

ke 7.12 Lasten toiveretki, Sali jos päiväkodin henkilökunta ei ole koristellut salia joulujuhla kuntoon. 

pe 9.12 Tarmola päivä, teemme tulet, mahdollisuus grillaamiseen. 

ma 12.12 Päivä Ruissalossa, Tuonti Jäähallille ( Kiekkokuja ), Meille on varttu jäähallista vuoro klo 9.30-10.30, luistimet ja kypärä, voi olla pyöräilykypärä, mukaan. Seikkailemme päivän Ruissalon maastoissa. Haku jäähallin edestä. 

ke 14.12 Retki lähiympäristöön, Kaupunki kävely

pe 16.12 Leivonta päivä, tuonti suoraan sisälle. Tonttuhatun voi ottaa halutessaan mukaan. Pääsemme osallistumaan Bastionissa Suureen Jouluseikkailuun, kuljemme omana ryhmänä. Seikkailu alkaa klo 12.30. Haku suoraan Bastionista, Rauhankadun parkkikselle voi jättää autot. 

Tervetuloa Suureen Jouluseikkailuun!

Löytyykö Joulupukin taikapölypussi ja tuleeko Joulu sittenkin myös tänä vuonna? Korvatunturilla on visainen arvoitus ratkaistavana, jossa tarvitaan juuri sinun apuasi.
Seikkailun aikana tapaat Joulupukin, Piilometsän väkeä ja Tonttuja. 

ma 19.12 Ohjattua tanssia klo 9-10, Haminan liikuntahallilla. Tuonti suoraan liikuntahallille Kaarlonkadun puolelle. Odotamme liikuntahallin nurkalla. 

 

ti 20.12 Vapaamuotoinen joulujuhla päiväkodin pihalla. klo 17-18, jokainen voi osallistua omaan tahtiin, pihalla on tontturata ja muuta yhteistä tekemistä perheelle. 

Mukavaa lomaa kaikille :)

Jatketaan tammikuussa viikolla 2 (9.1). Ohjelma blogiin tulee to 5.1.