Tarkistattehan, että lapsella on istuinalusta ja syömäsormikkaat repussa. Säiden salliessa syömme ulkona, mutta toki huonommalla ilmalla tulemme päiväkodin eteiseen syömään. Kokoonnutaan keskuskoulun pihalla jollei toisin mainita. 

Aloitamme marraskuussa käymään päiväkodin salissa. Meille on varattuna oma vuoro keskiviikkoisin klo 12-13! Mukaan voi laittaa salipäivinä tossut tai lapsi voi jumpata myös paljain jaloin. 

ke 2.11 Retki lähiympäristöön, Eijalla koulutus sijaisena varahoitaja Jenni Kyötikki

pe 4.11 Tarmola päivä

ma 7.11 Retki lähiympäristöön

ke 9.11 Osa lapsista pääsee Vihreän lipun ympäristöraatiin ja toiset retkeilevät lähiympäristössä ( seuraavalla kerralla pääsee taas toiset lapset ympäristöraatiin)  Retki lähiympäristöön

pe 11.11 Tarmola päivä

ma 14.11 Retki lähiympäristöön

ke 16.11 Osa lapsista pääsee Vihreän lipun ympäristöraatiin ja toiset retkeilevät lähiympäristössä ( seuraavalla kerralla pääsee taas toiset lapset ympäristöraatiin) SALI päivä!!

pe 18.11 Tarmola päivä

ma 21.11 Lasten toiveretki Kirjastoretki, Tuonti senioripuistoon, josta menemme kirjastoon kun kaikki ovat tulleet. (Eija liikuntakoulutuksessa, sijaisena Jenni Kyötikki)

ke 23.11  Retki lähiympäristöön  Lasten toiveretki ja Sali päivä

pe 25.11 Tarmola päivä

ma 28.11 Kirjastoretki, Tuonti Senioripuistoon, josta menemme kirjastoon kun kaikki ovat tulleet  Palloiluhalli, Karjakatu 26, Tuonti suoraan palloiluhallille vuoro klo 9-10, haku päiväkodilta. Mukaan puhtaat kengät, ei voi olla samoilla ulkokengillä. Vaatetuksena kevyempi ulkoiluasu, hallissa ei ole varsinaista lämmitystä. 

ke 30.11 Joulukirkko klo 9.25 Marian kirkossa. Tuonti päiväkodin pihalle, lähdemme kävelemään heti klo 9.05 kirkolle! Kirkon jälkeen tulemme sisälle askartelemaan, tuonti suoraan sisälle ja Sali-päivä