ma 1.4.  Retki Lehmäsaareen. Päivä alkaa Lehmäsaaren portilta klo 9 ja päättyy päiväkodin pihalle. Syödään retken jälkeen päiväkodilla  eli normaali lämmitettävä ruoka mukaan.    EVÄSLEIVÄT reppuun, syödään retkellä !

ke 3.4.  Teatteri esitys. Lähtö päiväkodilta klo 9.10 . Jumppa. EI KURAVAATTEITA päälle, teatteriesityksen ajaksi otamme ulkovaatteet pois päältä. Esityksen jälkeen palaamme suoraan päiväkodille syömään. 

ma 8.4. Lasten toiveretki . lähtö päiväkodin pihalta klo 9.10. Viiskarit/ nelivuotiset puuhapiirit.

ke 10.4.  Lauluhetki. Jumppa.

ma 15.4. Retkipäivä Tarmolassa ( eväsleivät + makkara/nakkeja, vettä pieneen pulloon (( ei mehua ) ). Päivä alkaa ja loppuu Tarmolassa.

ke 17.4. Kädentaitoja. Jumppa.

ma 22.4.  pääsiäinen- ei toimintaa 

ke 24.4. Lasten toiveretki. Lähtö päiväkodilta. Jumppa.

ma 29.4. Retki Rampsille ( päivä alkaa Rampsin parkkipaikalta  ja päättyy päiväkodille). Eväsleivät + vettä pieneen pulloon reppuun. 

ke 1.5. Vappu-ei toimintaa 

 

Muuta tärkeää + tietoa tulevasta :

-Säänmukaiset , lämpöiset vaatteet päälle. Kuravaatteet on hyvät varusteet näin kevällä =) Lapset rakastavat kuraleikkejä, niin on mukava puuhailla,kun ei heti vaatteet kastu. Myös vaihtovaatteet reppuun ( jotta voidaan vaihtaa kuivat sukat tai leggarit ).

- Oksennustautia on ollut erityisesti nyt liikkeellä, joten muistetaanhan antaa lapsen parantua kunnolla että jaksaa  puuhailla kerhossa ja ettei levitetä tautia lisää.

-Tänä kevään meillä on aiheena erityisesti luonto, luontoliikunta , terveelliset elämäntavat. Käymme lapsien kanssa läpi eri keinoin mitä kuuluu terveelliseen elämäntapoihin. Toukokuussa (myös  alkavasta remontista johtuen ) lapsille aina mukaan eväsleivät. Toiveena olisi, että eväissä huomioitaisiin terveellisyys ( esim. ruisleipää, monivilja sämpylöitä , näkkäriä ) sekä voi ottaa myös esim. porkkanatikkuja, lanttutikkuja, kurkkupaloja, omenalohkoja. Juomaksi vesi pieneen pulloon. Sellaiset eväät siis jolla lapsi jaksaa  metsäseikkailut  ja muut päivän puuhat =) 

- Luovutamme meidän tilat 20.5.  remonttiväelle, viimeinen viikko avoimessa on kokonaisuudessaan Tarmolassa. 

- Kesätoiminta pyörähtää taasen käyntiin kesäkuun alusta. Tiedossa hoitopäiviä ( joihin voi tehdä varauksia, jo toukokuussa) sekä perhepäiviä . Kesätoiminnan hoitopäivät on pääsääntöisesti  Pappilansalmen monitoimitila Monexilla ja erityisesti siinä mahtavan hienolla pihalla. Tiedossa mukavia kesäpuuhia =) 

- Syksyn suunnitelmat vahvistuvat kevään aikana, mutta Vilperit ikäisille on tiedossa toimintaa  4 krt/ viikossa. Perhe voi valita ottaako paikan 2 krt/ viikossa  tai 4 krt/ viikossa. 

-Syksyllä toiminta pyörähtää käyntiin uusissa tiloissa, yläkerrassa ( ovi sijaitsee päiväkodin isojen pihalla ).